Gratis verzending vanaf € 20

Vragen? info@magnetar.nl

De specialist in verwarmde kleding

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Niets is vervelender dan het koud hebben in je eigen huis. Ook het besparen op je energierekening is tegenwoordig niet onbelangrijk. Benieuwd hoe je warm blijft én kosten bespaart? Je leest het hier. 

Isolerende gordijnen

Isolerende gordijnen zijn misschien niet de goedkoopste optie, maar wel erg effectief. Daarbij zijn ze op lange termijn geldbesparend. Ze houden de warmte binnen, en de kou buiten. Gordijnen zijn goede isolatoren, zeker als je een goede dikke stof neemt. Zorg er wel voor dat de gordijnen de radiator niet helemaal bedekken, anders komt de warmte van de radiator minder goed de kamer in. 

Brievenbusborstel

Misschien beschik je er al over, misschien niet: de brievenbusborstel. Deze klassieker voorkomt koude tocht in huis wanneer de brievenbus zich in de voordeur bevindt. Een brievenbusborstel is makkelijk te installeren en houdt je binnen lekker warm! 

Vrouw in de kou

Tochtstrips

Weinig kosten maken en toch koude voeten voorkomen? Gebruik tochtstrips! Tochtstrips houden de kou buiten die langs de kieren bij je ramen en deuren naar binnen komt. En… ze zijn niet duur om aan te schaffen! Een goede manier om te besparen op je energierekening dus. 

Geen fan van tochtstrips? Wellicht biedt de tochtrol dan de oplossing. Dit langwerpige kussen leg je bij de kieren onder je deur om de kou tegen te gaan en kosten te besparen. 

Radiatorfolie

Wist je dat er veel warmte aan de achterkant van je radiator via de muren naar buiten wordt gestuurd? Dit kun je tegengaan door radiatorfolie op de muur of aan de achterkant van je radiator te plakken. Radiatorfolie weerkaatst wel 75% tot 95% van de warmte terug in je huis. Zo krijg je het nog sneller warm, en bespaar je veel stookkosten! 

Koud op de werkvloer

Bij kou binnen je bedrijf zijn de bovenstaande tips wellicht niet wat je zoekt. Benieuwd hoe je medewerkers warm blijven op de werkvloer? Lees dan deze blog over energie besparen op de werkvloer.

Conclusie

Nu weet je wat je moet doen om lekker warm te blijven in de winter. Zo verminder je stroom- en gas gebruik en bespaar je energie. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen bij onze verwarmde kleding met elektrisch verwarmde jassen, elektrische bodywarmers of ga je toch liever voor een vest met verwarming?